Project Te koop - Nieuwpoort

De residentie Zonnehaven vormt met zijn geslaagde combinatie van zon, rust en prachtig zicht op de havengeul van de grootste Yachthaven van West -Europa, de ideale pleisterplaats voor zowel vaste bewoners als 2de verblijvers. Een realisatie van POC Partners. Laatste appartementen. Bezoek het modelappartement!

Project Te koop - Nieuwpoort

SAILORS' BEACH fase I Villa EMILIA - Appartementsvilla met zicht op de jachthaven en het nieuwe maritiem park. Private recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein. Appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Garagecomplex op het gelijkvloers. Géén btw op de grond! DOE NU UW VOORDEEL VAN 5.500 € TOT 12.100 €!!!! Volg de evolutie van de werken via http://ap-sailorsbeach.blogspot.com/.

Project Te koop - Oostduinkerke

Recente villa-residentie afgewerkt met hoogwaardige materialen gelegen op Groendijk op wandelafstand van strand & duinen

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Leonie" 0501 - Kleinschalig nieuwbouwproject in Nieuwpoort Bad, op enkele passen van de zeedijk. Indeling: inkomhal met vestiaire/bureau, afzonderlijk toilet en ruime berging. Eetplaats met open ingerichte keuken, zitkamer uitgevend op zongericht terras. Trap naar de 6e verdieping. Nachthal, twee slaapkamers, berging en badkamer met toilet, dubbele lavabo en ligbad. Kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 26/0202 : Nieuwbouwappartement gelegen op de 2de verdieping in de Franslaan. Aangename woonkamer met open en volledig ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op balkon. Badkamer met ligbad en lavabo, toilet afzonderlijk. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Twee fietshaken inbegrepen.

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Moya" 0402 - Duplexappartement met twee slaapkamers. Drie terrassen met oninneembaar zicht op havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein. Volledig geschilderd en gemeubeld!!!

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Drie Zeesteden 140/0102 - Volledig vernieuwd zongericht appartement centraal gelegen in de winkelstraat. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met douche. Luchtige woonkamer uitgevend op smal balkon en open keuken met vaatwas en combi-oven. Ruime slaapkamer. Hedendaagse inrichting en hoogwaardige afwerking. Het appartement wordt gemeubeld verhuurd. Private kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Aello" 0202 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi zonnig hoekterras. Zijdelings zicht op maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 26/0401 : Nieuwbouwappartement gelegen op de 4de verdieping in de Franslaan. Aangename woonkamer met open en volledig ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op balkon. Badkamer met ligbad en lavabo, toilet afzonderlijk. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Twee fietshaken inbegrepen.

Project Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Leonie" - Kleinschalig nieuwbouwproject in Nieuwpoort Bad, op enkele passen van de zeedijk. Afwerking met hoogwaardige materialen. Appartementen met twee slaapkamers en kelder.

Niet gevonden wat u zocht ... ?