Penthouse Te koop - Nieuwpoort

Dakappartement met 3 slaapkamers op de vijfde verdieping met zicht op de havengeul. Samenstelling: inkomhal met afzonderlijk toilet, vestiaire en berging. Living uitgevend op terras. Ingerichte keuken. Drie slaapkamers waarvan één met luxueuze badkamer en extra berging, twee met douchekamer. Groot zonneterras (204.63 m²).

Appartement Te koop - Oostduinkerke

RAYON D'OR II 0103 - Recent hoekappartement op de eerste verdieping, op wandelafstand van zee en duinen. Indeling: inkomhal met vestiaire, afzonderlijk toilet, badkamer met ligbad en berging. Aangename woonkamer uitgevend op terras, open volledig ingerichte keuken. Twee mooie slaapkamers, waarvan één uitgevend op tweede terras. Afwerking met hoogwaardige materialen en volledig geschilderd. Mogelijkheid tot aankoop van berging, parkeerplaats of garage in het gebouw.

Project Te koop - Nieuwpoort

Standingvolle nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de winkelstraat op enkele stappen van de zeedijk. Keuze uit appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Start van de werken najaar 2013.

Handelspand Te huur - Nieuwpoort

Winkelpand Lombardsijdestraat te Nieuwpoort. in het centrum van Nieuwpoort-bad in de Lombardsijdestraat vlakbij de Havengeul. Etalagebreedte : 6m opp. winkel : 115m² + 75m² kelder

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/GV.02 - Appartement gelegen op het gelijkvloers. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras met zicht op de binnentuin. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Slaapkamer uitgevend op hetzelfde terras.

Studio Te koop - Nieuwpoort

Westhinder 0202 - Knusse studio met slaaphoek op de tweede verdieping gelegen op de zeedijk. Indeling: inkomhal met vestiaire, living met kitchenette. Terras uitgevend de zeedijk met oninneembaar zicht op zee en staketsel. Badkamer met ligbad, lavabo en toilet. De studio wordt volledig gemeubeld verkocht. Private kelder inbegrepen...

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. Appartement bestaande uit: inkomhal, met afzonderlijk toilet, badkamer en een slaapkamer uitgevend op terras. Aangename woonkamer met open keuken, uitgevend op zongericht terras. Berging. Kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Aello" 0302 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi zonnig hoekterras. Zijdelings zicht op maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Emilia" 0103 - Appartement met twee slaapkamers. Zongericht terras. Vlak bij de havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. Appartement bestaande uit: inkomhal met afzonderlijk toilet en berging. Knusse woonkamer met open keuken. Een slaapkamer met aanpalende badkamer. Kelder inbegrepen.

Niet gevonden wat u zocht ... ?