Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Carlton" 0203 - Verzorgd appartement op de tweede verdieping, gelegen op de Zeedijk. Samenstelling: inkomhal met vestiaire, afgesloten slaaphoek, afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad, toilet en dubbele lavabo. Aangename woonkamer met zicht op strand en staketsel. Open ingerichte keuken met vaatwas. Twee slaapkamers met ingemaakte kasten, terras met bergruimte. Het appartement wordt gemeubeld verkocht. Kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Aello" 0304 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi zonnig hoekterras. Zijdelings zicht op maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie Velasquez 0501 - Verzorgd appartement op de 5e verdieping centraal gelegen op de Zeedijk. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet, berging, badkamer met ligbad en lavabo. Aangename woonkamer met prachtig zeezicht. Open ingerichte keuken met vaatwas. Twee slaapkamers, waarvan één uitgevend op klein balkon. Mogelijkheid tot aankoop van garage in het gebouw (50.000 €).

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Moya" 0402 - Duplexappartement met twee slaapkamers. Drie terrassen met oninneembaar zicht op havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein. Volledig geschilderd en gemeubeld!!! INSTAPKLAAR!!!

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Monte Carlo 0301 : vernieuwd appartement met 3 slaapkamers gelegen in het centrum van Nieuwpoort-bad, op de 3e verdieping, met ruime living, aparte ingerichte keuken, apart toilet, badkamer met ligbad, 3 slaapkamers, balkon achteraan, ondergrondse kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Lelantina" 0303 - Appartement met twee slaapkamers. Zongericht terras. Vlak bij de havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0204 - Appartement gelegen op de tweede verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Een slaapkamer.

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie Stuart - Nieuwbouwresidentie gelegen in het hartje van de winkelstraat op enkele stappen van de zeedijk. Indeling: op de 5e verdieping inkomhal met toilet en berging. Open ingerichte keuken met eethoek uitgevend op terras. Aangename woonkamer uitgevend op zongericht terras. Trap naar de 6e verdieping: Twee slaapkamers en ruime badkamer met douche en ligbad. Private kelder inbegrepen. Oplevering voorzien tegen zomer 2015.

Studio Te huur - Nieuwpoort

Wielingerbank F 0906 : volledig vernieuwde, gemeubelde studio op de 9e verdieping met prachtig zicht over Nieuwpoort en op zee, ruime living, ruim balkon, aparte keuken met vaatwas, badkamer met douche en toilet. 2 pers. divanbed in woonkamer. Mogelijkheid tot huren van een garage : 125 Euro per maand.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Rubens 001 - Gelijkvloers appartement gelegen op de volledig vernieuwde zeedijk vlakbij het staketsel. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad en lavabo in meubel. Aangename woonkamer met zicht op strand. Afzonderlijke keuken. Twee goed geproportioneerde slaapkamers met terras en berging. Private kelder inbegrepen. Het appartement wordt gemeubeld verkocht. Mogelijkheid tot aankoop van garage in het nieuw te bouwen complex Ysara.

Niet gevonden wat u zocht ... ?