Appartement Te koop - Nieuwpoort

Mer du Nord 0801 - Ruim appartement in prestigieus nieuwbouw complex op de Zeedijk. Indeling: inkomhal met vestiaire en afzonderlijk toilet. Prachtige woonkamer uitgevend op mooi terras met oninneembaar zeezicht. Open ingerichte hedendaagse keuken met aanpalende berging. Twee goed geproportioneerde slaapkamers met eigen badkamer. Aangenaam zonneterras.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Santorini A 0303 - Ruim doorloopappartement op de derde verdieping van een appartementenvilla gelegen op Groenendijk-Oostduinkerke. Indeling: inkomhal met toilet, vestiaire en praktische berging met wasmachine en droogkast. Prachtige living (48 m²) met twee brede terrassen (zonnekant en met zeezicht). Afzonderlijke ingerichte keuken. Twee mooie slaapkamers waarvan een met douchekamer, de andere met badkamer en extra toilet. Het appartement wordt volledig gemeubeld verkocht. Mogelijkheid tot aankoop van ruime garage in het gebouw.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0104 - Appartement gelegen op de eerste verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Een slaapkamer.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Memling - 0101 - Te renoveren appartement gelegen op de zeedijk, vlakbij het staketsel. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet, woonkamer uitgevend op ruime binnenkoer. Afzonderlijke keuken. Drie volwaardige slaapkamers. Badkamer met douche en lavabo.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. Duplex bestaande uit: inkom met afzonderlijk toilet, polyvalente ruimte (slaaphoek of bureau). Aangename woonkamer met open keuken, uitgevend op zongericht terras. Berging. Trap naar de verdieping met 1 of 2 slaapkamers, afzonderlijk toilet en badkamer. Kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0203 - Hoekappartement gelegen op de tweede verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer uitgevend op mooi hoekterras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Twee slaapkamers.

Studio Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/02.08 - Zuidgerichte studio gelegen op de tweede verdieping. Indeling: Inkomhal met badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Ruime woonkamer met open keuken, uitgevend op ruim terras met zicht op de binnentuin.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Villa Aphrodite T 0101 - Ruim hoekappartement op de eerste verdieping gelegen op 800 m van zee, nabij de havengeul. Indeling: inkomhal met vestiaire, toilet, drie slaapkamers en badkamer met ligbad, toilet en dubbele lavabo. Aangename woonkamer uitgevend op mooi hoekterras uitgevend op de gemeenschappelijke tuin en de havengeul. Open keuken met alle hedendaagse toestellen. Verwarming ingebouwd in de ruiten. Afwerking met hoogwaardige materialen. Mogelijkheid tot aankoop van zeer ruime garage.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Mermaid I 0203 - Ruim volledig vernieuwd appartement gelegen op de tweede verdieping in het hartje van Nieuwpoort-Bad, vlakbij de Zeedijk. Samenstelling: inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Aangename woonkamer. Open ingerichte keuken met klein zongericht balkon en aanpalende berging. Drie goed geproportioneerde slaapkamers uitgevend op tweede balkon. Berging bij de 3e slaapkamer. Het appartement wordt volledig gemeubeld verkocht.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer C/0104 - Appartement gelegen op de eerste verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Slaapkamer.

Niet gevonden wat u zocht ... ?