Appartement Te huur - Nieuwpoort

Heronnière 0001 : Ongemeubeld appartement met 3 slaapkamers op de zeedijk, op de gelijkvloerse verdieping, ruime living met parketvloer, aparte keuken, apart toilet, badkamer met ligbad, 3 slaapkamers met ingemaakte kasten.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Res. Villa Aphrodite Y 0201 - Ruim en ongemeubeld hoekappartement met 2 slaapkamers, gelegen tussen Nieuwpoort Bad en Stad, 2e verdieping. Zongerichte woonkamer uitgevend op hoekterras. Open ingerichte keuken. Twee slaapkamers. Badkamer met ligbad en dubbele lavabo, toilet afzonderlijk.

Project Te koop - Nieuwpoort

Domein Karthuizer - Gebouw C - Nieuw en uniek vakantieproject, rustig gelegen aan de rand van het natuurgebied Kartuizer op wandelafstand van zee en van de bruisende winkelstraat van Nieuwpoort Bad. Een veilige afgesloten site met een familiaal en kindvriendelijk karakter. Appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers, ondergrondse parkeergelegenheid en ruime fietsenberging.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 22/0401 : Nieuwbouwappartement gelegen op de 4de verdieping in de Franslaan. Aangename woonkamer uitgevend op balkon; open en volledig ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op balkon. Badkamer met ligbad en lavabo, toilet afzonderlijk. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Twee fietshaken inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Apollo VI 0203 - Verzorgd zongericht appartement op de tweede verdieping met zicht op de duinen. Indeling: inkomhal met berging, toilet en badkamer met ligbad en lavabo. Aangename woonkamer uitgevend op mooi terras (3m50 op 1m60). Open ingerichte keuken. Twee slaapkamers met dubbel bed. Het appartement wordt gemeubeld verkocht. Private kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0101 - Appartement gelegen op de eerste verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi zongericht terras met zicht op de binnentuin. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Een slaapkamer.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

RAYON D'OR II 0201 - Recent appartement op de tweede verdieping, op wandelafstand van zee en duinen. Indeling: inkomhal met vestiaire, afzonderlijk toilet, badkamer met ligbad en berging. Aangename woonkamer uitgevend op terras, open volledig ingerichte keuken en slaapkamer uitgevend op terras. Twee mooie slaapkamers. Afwerking met hoogwaardige materialen en volledig geschilderd. Mogelijkheid tot aankoop van berging, parkeerplaats of garage in het gebouw.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Res. Villa Aphrodite Y 0101 - Ruim en ongemeubeld hoekappartement met 2 slaapkamers, gelegen tussen Nieuwpoort Bad en Stad, 1ste verdieping. Zongerichte woonkamer uitgevend op hoekterras. Open ingerichte keuken. Twee slaapkamers waarvan 1 gemeubeld met brugkast. Badkamer met ligbad en dubbele lavabo, toilet afzonderlijk. Ondergrondse garage inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. Appartement bestaande uit: inkomhal, met afzonderlijk toilet, badkamer en twee slaapkamers uitgevend op terras. Aangename woonkamer met open keuken, uitgevend op zongericht terras. Berging. Kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Rubens 001 - Gelijkvloers appartement gelegen op de volledig vernieuwde zeedijk vlakbij het staketsel. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad en lavabo in meubel. Aangename woonkamer met zicht op strand. Afzonderlijke keuken. Twee goed geproportioneerde slaapkamers met terras en berging. Private kelder inbegrepen. Het appartement wordt gemeubeld verkocht. Mogelijkheid tot aankoop van garage in het nieuw te bouwen complex Ysara.

Niet gevonden wat u zocht ... ?