Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 26/0102 : Nieuwbouwappartement gelegen op de 1ste verdieping in de Franslaan. Aangename woonkamer met open en volledig ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op groot terras (10,83m²). Badkamer met ligbad en lavabo, toilet afzonderlijk. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Twee fietshaken inbegrepen.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0104 - Appartement gelegen op de eerste verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Een slaapkamer.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Res. Villa Aphrodite Y 0101 - Ruim hoekappartement met 2 slaapkamers, gelegen tussen Nieuwpoort Bad en Stad, vlakbij het maritiem Park en de Havengeul. Indeling: Aangename woonkamer met open ingerichte keuken uitgevend op mooi zonneterras. Badkamer met ligbad, toilet en lavabo, toilet afzonderlijk. Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse garage (50.000 Euro). Het appartement wordt ongemeubeld verkocht.

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie Stuart - Nieuwbouwresidentie gelegen in het hartje van de winkelstraat op enkele stappen van de zeedijk. Indeling: op de 5e verdieping inkomhal met toilet en berging. Open ingerichte keuken met eethoek. Aangename woonkamer uitgevend op zongericht terras. Trap naar de 6e verdieping: één slaapkamer en ruime badkamer met douche en ligbad. Private kelder inbegrepen. Oplevering voorzien tegen zomer 2015.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Villa Matisse 0302 - Zongericht hoekappartement met open zicht op het vakantiedomein Ysermonde. Indeling:inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met douche. Gezellige woonkamer met open keuken. Prachtig hoekterras. Twee slaapkamers met ingemaakte kasten. Afwerking met hoogwaardige materialen. Het appartement wordt gemeubeld verkocht. Private kelder inbegrepen. Mogelijkheid tot aankoop van garage in het gebouw (55.000 €).

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 22/0401 & 0402 : Nieuwbouwappartement gelegen op de 4de verdieping in de Franslaan. Aangename ruime woonkamer uitgevend op balkon; open en volledig ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op balkon. Badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo, toilet afzonderlijk. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Twee fietshaken inbegrepen.. Ideaal woonappartement!

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer A/01.06 - Appartement op de eerste verdieping met ruim terras. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet. Aangename woonkamer met open keuken en slaaphoek. Badkamer met ligbad. Eén slaapkamer uitgevend op zelfde terras.

Garage Te koop - Nieuwpoort

Sea Port -2/G2 - Afgesloten garage in residentie Sea Port. Gemakkelijke toegang via autolift. (2m80 op 5m50)

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer A/GV.04 - Appartement op het gelijkvloers met ruim terras. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet. Aangename woonkamer met open keuken en slaaphoek. Badkamer met ligbad. Eén slaapkamer uitgevend op zelfde terras.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Villa Aphrodite V 0403 - Ruim appartement gelegen aan het maritiem park langs de Havengeul. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet. Aangename woonkamer met open ingerichte keuken. Nachthal met toilet, berging en badkamer met douche, 3 mooie slaapkamers waarvan een met extra douchekamer. Het appartement wordt ongemeubeld verkocht. Private kelder inbegrepen. Mogelijkheid tot aankoop van dubbele garage (in de lengte) aan 70.000 €.

Niet gevonden wat u zocht ... ?