Project Te koop - Nieuwpoort

SAILORS' BEACH fase V Villa AELLO - Appartementsvilla met zicht op de jachthaven en het nieuwe maritiem park. Private recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein. Appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Garagecomplex op het gelijkvloers. Géén btw op de grond! DOE NU UW VOORDEEL VAN 5.500 € TOT 12.100 €!!!!

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. Appartement bestaande uit: inkomhal, met afzonderlijk toilet, badkamer en een slaapkamer uitgevend op terras. Aangename woonkamer met open keuken, uitgevend op zongericht terras. Berging. Kelder inbegrepen.

Studio Te huur - Nieuwpoort

Gemeubelde studio gelegen op de zeedijk, met zicht op zee en vaargeul, op de 2e verdieping met balkon, living met 2 persoons-divanbed, open keuken met oven en microgolfoven, badkamer met douche en toilet, berging, slaaphoek met uittrekbaar stapelbed. Ondergrondse kelder inbegrepen.

Studio Te koop - Nieuwpoort

Vierboete 002 - Studio op het gelijkvloers, centraal gelegen op de zeedijk, vlakbij de winkelstraat. Indeling: inkomhal met slaaphoek (stapelbed 3 personen), badkamer met douche, lavabo en toilet. Vestiaire. Aangename woonkamer met prachtig zicht op zee en op het staketsel. Open keuken. Extra bergruimte in de gang. De studio wordt volledig gemeubeld verkocht. Toegang zowel langs de zeedijk als langs de Albert I laan.

Handelspand Te huur - Nieuwpoort

Ruim handelsgelijkvloers (318 m²) in een nieuwe residentie centraal gelegen in de Franslaan. Dubbele garage in het gebouw inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. Appartement bestaande uit: inkomhal met afzonderlijk toilet en berging. Knusse woonkamer met open keuken. Een slaapkamer met aanpalende badkamer. Kelder inbegrepen.

Studio Te huur - Nieuwpoort

Recent gedeeltelijk gemeubelde studio met slaaphoek, met zeezicht in het centrum van Nieuwpoort-Bad, op de 4e verdieping, met balkon, living met 2 pers. kastbed, slaaphoek met 2 pers. kastbed, open keuken, badkamer met douche en wc Ondergrondse kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/GV.06 - Appartement gelegen op het gelijkvloers. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Slaapkamer uitgevend op hetzelfde terras.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Newport Island A 0105 - Recent hoekappartement gelegen tussen Nieuwpoort Bad & Stad. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet, berging, badkamer met ligbad en lavabo in meubel. Luchtige woonkamer op twee zongerichte terrassen, waarvan één met zijdelings zicht op het maritiem park en de havengeul. Open ingerichte keuken. Twee volwaardige slaapkamers. Compleet vernieuwd in 2014!!!

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 26/0402 : Nieuwbouwappartement gelegen op de 4de verdieping in de Franslaan. Aangename woonkamer met open en volledig ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op balkon. Badkamer met ligbad en lavabo, toilet afzonderlijk. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Twee fietshaken inbegrepen.

Niet gevonden wat u zocht ... ?