Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/01.07 - Hoekappartement gelegen op de eerste verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met open keuken, uitgevend op 2 mooi terrassen met zicht op de binnentuin. Twee slaapkamers.

Project Te koop - Nieuwpoort

Standingvolle, zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. Keuze uit studio of appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Afwerking met hoogwaardige materialen. BEZOEK NU HET MODELAPPARTEMENT!!!

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Zonnig gelegen, gemeubeld (of ongemeubeld) gelijkvloers appartement met terras en tuin met tuinhuis, woonkamer, aparte keuken, badkamer met douche en toilet, 2 slaapkamers, berging met aansluiting voor wasmachine. Garage in het gebouw inbegrepen.

Studio Te koop - Nieuwpoort

Springvloed 004 - Aangename studio op het gelijkvloers, gelegen op de Zeedijk. Indeling: inkomhal, luchtige woonkamer met zicht op zee en strand. Open keuken. Slaaphoek met stapelbed en kasten. Badkamer met douche, toilet en lavabo. De studio wordt gemeubeld verkocht. Private kelder inbegrepen. Ideale ligging vlakbij de zee, het strand en de gezellige winkelstraat van Nieuwpoort Bad.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer C/0105 - Appartement gelegen op eerste verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Slaapkamer.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0101 - Appartement gelegen op de eerste verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi zongericht terras met zicht op de binnentuin. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Een slaapkamer.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Gemeubeld, recent appartement met 2 slaapkamers, centraal gelegen in Nieuwpoort-bad, aan de zonnekant met open zicht, balkon, op de 5e verdieping, op enkele passen van de zeedijk. Badkamer met ligbad met douchescherm, Wc apart. Volledig nieuwe ingerichte keuken met vaatwas en frigo. Berging met aansluiting voor wasmachine. Kamer 1 met 2 pers. bed Kamer 2 met stapelbed en lavabo. Mogelijkheid tot huren van gelijkvloerse garage : 100 Euro per maand.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Van Gogh 0503 - Prachtig instapklaar appartement gelegen in het centrum van Nieuwpoort Bad op enkele stappen van de Zeedijk. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime luchtige woonkamer uitgevend op terras met zijdelings zeezicht. Open compleet ingerichte keuken. Twee mooie slaapkamers. Afwerking met hoogwaardige materialen. Het appartement wordt gemeubeld verkocht. Private kelder inbegrepen.

Garage Te koop - Nieuwpoort

GARAGECOMPLEX Dienstweg Havengeul - Ysara - Lombardsijdestraat: Nieuw te bouwen garagecomplex tussen Lombardsijdestraat en Ysara en tussen Ysara en Havengeul. Gesloten box (3m op 6m). Verkoop met erfpacht van 99 jaar.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0203 - Hoekappartement gelegen op de tweede verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer uitgevend op mooi hoekterras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Twee slaapkamers.

Niet gevonden wat u zocht ... ?