Appartement Te koop - Nieuwpoort

Zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. Appartement bestaande uit: inkomhal, met afzonderlijk toilet, badkamer en een slaapkamer uitgevend op terras. Aangename woonkamer met open keuken, uitgevend op zongericht terras. Berging. Kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Cape Cod 0401 - Duplex met mooi zonneterras gelegen in het centrum van Nieuwpoort Bad op enkele stappen van het strand. Indeling: inkomhal met toilet en douche. Aangename woonkamer met gescheiden zit- en eethoek; open ingerichte keuken en aanpalende berging. Draaitrap naar de 5e verdieping met 3 slaapkamers en badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Het appartement wordt ongemeubeld verkocht.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Lectus III 0202 : exclusief nieuwbouw, ongemeubeld, woonappartement (110m²) met 2 slaapkamers gelegen in de Franslaan te Nieuwpoort op de 2e verdieping aan de zonnekant met balkon, heel ruime woonkamer (9m breed), open, volledig ingerichte keuken, ruime berging met aansluiting voor wasmachine, apart toilet, badkamer met inloopdouche, 2 slaapkamers. Ondergrondse garage (5m25/3m34) inbegrepen. Oplevering : begin 2015

Huis Te koop - Nieuwpoort

Sint Jacobstraat 5 - Woonhuis gelegen in Nieuwpoort Stad, vlakbij de Kaai. Indeling: inkomhal met doorgang naar zeer ruime garage (7 op 15m) voor meerdere auto's of te gebruiken als opslagruimte. Op de eerste verdieping: luchtige woonkamer met eet-en zithoek. Ingerichte keuken uitgevend op gezellig zongericht terras. Badkamer met ligbad, toilet en lavabo. Op de tweede verdieping: twee grote en een kleine slaapkamer. In te richten zolder op de derde verdieping. Voorzien van dubbel glas en rolluiken. Klein beschrijf mogelijk.

Studio Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/02.08 - Zuidgerichte studio gelegen op de tweede verdieping. Indeling: Inkomhal met badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Ruime woonkamer met open keuken, uitgevend op ruim terras met zicht op de binnentuin.

Garage Te koop - Nieuwpoort

Apollo 11 G 11.02.11 - Dubbele garage in de lengte gelegen in het gebouw Apollo, ingang via Franslaan, tussen Bernardusplein en Vlaanderenstraat. Afmetingen 9m70 op 2m73. Hoogte privé poort 2m19.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. Appartement bestaande uit: inkomhal met afzonderlijk toilet en berging. Knusse woonkamer met open keuken. Een slaapkamer met aanpalende badkamer. Kelder inbegrepen.

Studio Te koop - Nieuwpoort

Zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. studio bestaande uit: inkom met afzonderlijk toilet en berging. Aangename woonkamer met open keuken, uitgevend op zongericht terras. Slaaphoek en badkamer met douche en lavabo. Kelder inbegrepen.

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Emilia" 0403 - Duplex met twee slaapkamers. Zongerichte terrassen. Vlakbij havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Garage Te koop - Nieuwpoort

Sea Port -2/G2 - Afgesloten garage in residentie Sea Port. Gemakkelijke toegang via autolift. (2m80 op 5m50)

Niet gevonden wat u zocht ... ?