Penthouse Te huur - Nieuwpoort

Vierboete 0902 : schitterend, volledig gemeubeld dakappartement op de zeedijk met 2 grote terrassen, centraal gelegen op de 9e verdieping met 1 slaapkamer met 2 pers. bed, living met kitchinette, badkamer met douche en toilet, Kelder in het gebouw inbegrepen. garage in het gebouw te huur aan 100 Euro per maand.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Largo 001 - Instapklaar appartement op het gelijkvloers, ideaal gelegen vlakbij de winkelstraat en de Zeedijk. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet, praktische berging en badkamer met ligbad. Gezellige woonkamer met open keuken. Twee mooie slaapkamers met tweepersoonsbedden, uitgevend op binnenkoer. Het appartement is smaakvol ingericht en wordt volledig gemeubeld verkocht. Private kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer A/01.03 - Hoekappartement op de eerste verdieping met ruim terras. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Aangename woonkamer met open keuken. Twee slaapkamers.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Cape Hope 0301 - Appartement met één slaapkamer op enkele stappen van de winkelstraat en de zeedijk. Indeling: inkomhal, badkamer met ligbad en afzonderlijk toilet. Gezellige woonkamer uitgevend op terras, open ingerichte keuken met vaatwas. Eén slaapkamer met dubbel bed. Private kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer A/GV.01 - Zongericht appartement op het gelijkvloers met ruim terras. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet. Aangename woonkamer met open keuken en slaaphoek. Badkamer met ligbad. Eén slaapkamer uitgevend op zelfde terras.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Anna 0302 : gezellig gemeubeld en vernieuwd appartement met 2 slaapkamers + slaaphoek, gelegen in het centrum van Nieuwpoort-bad, op de derde verdieping, living met open keuken met vaatwas, berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, apart toilet, badkamer met douche. Slaaphoek met uittrekbaar stapelbed, slaapkamer 1 met 2 pers. bed, slaapkamer 2 : ongemeubeld. terras achteraan aan de zonnekant. vooraan mooi zicht op Villa Crombez en een vleugje zeezicht.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. Appartement bestaande uit: inkomhal met afzonderlijk toilet en berging. Knusse woonkamer met open keuken. Een slaapkamer met aanpalende badkamer. Kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie Stuart - Nieuwbouwresidentie gelegen in het hartje van de winkelstraat op enkele stappen van de zeedijk. Indeling: inkomhal met toilet, berging en badkamer. Aangename woonkamer uitgevend op terras, open ingerichte keuken. Een slaapkamer uitgevend op tweede terras. Private kelder inbegrepen. Oplevering voorzien tegen zomer 2015.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer A/01.09 - Zongericht appartement op de eerste verdieping met ruim terras. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet. Aangename woonkamer met open keuken en slaaphoek. Badkamer met ligbad. Eén slaapkamer.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Santhooft -1/261 - Parkeerplaats op verdieping -1 in residentie Santhooft, afsluitbaar met beugel. Afmetingen: 2m50 op 5m25. Gemakkelijk bereikbaar.

Niet gevonden wat u zocht ... ?