Garage Te koop - Nieuwpoort

Panorama garage D GG 3 - Garage op het gelijkvloers van residentie Panorama (H 2 m 60 - B 2 m 80 - D 5 m 50)

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Aello" 0105 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi hoekterras en private daktuin. Oninneembaar zicht op havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0105 - Appartement gelegen op de eerste verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet. Badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Twee slaapkamers.

Handelspand Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf handelspand - Ruim handelsgelijkvloers (525 m²) in nieuw te bouwen residentie centraal gelegen in de Franslaan.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 22/0303 : Nieuwbouwappartement gelegen op de 3de verdieping in de Franslaan. Aangename woonkamer uitgevend op balkon; open en volledig ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op balkon. Badkamer met ligbad en lavabo, toilet afzonderlijk. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Twee fietshaken inbegrepen.

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Moya" 0403 - Duplexappartement met twee slaapkamers. Drie zongerichte terrassen. Gelegen vlakbij havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein. Inclusief schilderwerken en meubilair!!!

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Santorini A 0303 - Ruim doorloopappartement op de derde verdieping van een appartementenvilla gelegen op Groenendijk-Oostduinkerke. Indeling: inkomhal met toilet, vestiaire en praktische berging met wasmachine en droogkast. Prachtige living (48 m²) met twee brede terrassen (zonnekant en met zeezicht). Afzonderlijke ingerichte keuken. Twee mooie slaapkamers waarvan een met douchekamer, de andere met badkamer en extra toilet. Het appartement wordt volledig gemeubeld verkocht. Mogelijkheid tot aankoop van ruime garage in het gebouw.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Lectus III 0201 : exclusief nieuwbouw, ongemeubeld, woonappartement (105m²) met 2 slaapkamers gelegen in de Albert I Laan te Nieuwpoort op de 2e verdieping met zicht op ZEE, heel ruime woonkamer (9m breed), open, volledig ingerichte keuken, ruime berging met aansluiting voor wasmachine, apart toilet, badkamer met ligbad en toilet, aparte douchekamer, 2 ruime slaapkamers. Ruime ondergrondse garage (7m16/2m75) te huur : 125 Euro per maand. Oplevering : begin 2015

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/GV.04 - Appartement gelegen op het gelijkvloers. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Een slaapkamer.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 22/0201 : Nieuwbouwappartement gelegen op de 2de verdieping in de Franslaan. Aangename woonkamer uitgevend op balkon; open en volledig ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op balkon. Badkamer met ligbad en lavabo, toilet afzonderlijk. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Twee fietshaken inbegrepen.

Niet gevonden wat u zocht ... ?