Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer A/01.04 - Appartement op de eerste verdieping met ruim terras. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet. Aangename woonkamer met open keuken en slaaphoek. Badkamer met ligbad. Eén slaapkamer uitgevend op zelfde terras.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer A/02.09 - Zongericht appartement op de tweede verdieping met ruim terras. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet. Aangename woonkamer met open keuken en slaaphoek. Badkamer met ligbad. Eén slaapkamer.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Cap Nord 0501 - Prachtige penthouse op de 5e verdieping in het centrum van Nieuwpoort Bad. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet. Luchtige woonkamer met open ingerichte keuken, uitgevend op ruim terras. Twee slaapkamers. Badkamer met inloopdouche, wasplaats met aansluiting voor tweede toilet. Tweede terras aan de zuidkant. Dubbele kelder inbegrepen. Mogelijkheid tot aankoop van garage in het gebouw (65.000 €). Het appartement wordt ongemeubeld verkocht.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer A/01.03 - Hoekappartement op de eerste verdieping met ruim terras. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Aangename woonkamer met open keuken. Twee slaapkamers.

Project Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer - Gebouw A - Nieuw en uniek vakantieproject, rustig gelegen aan de rand van het natuurgebied Kartuizer op wandelafstand van zee en van de bruisende winkelstraat van Nieuwpoort Bad. Een veilige afgesloten site met een familiaal en kindvriendelijk karakter. Appartementen met 1 of 2 slaapkamers, ondergrondse parkeergelegenheid en ruime fietsenberging.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Kraaienest 0701 - Appartement met 2 ruime slaapkamers - Prachtig zicht op zee en op het staketsel - Badkamer en douchekamer - Twee terrassen - Twee kelders inbegrepen - Mogelijkheid tot aankoop van garage onder het Hendrikaplein (55.000 €)

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Gemeubeld, recent appartement met 2 slaapkamers, centraal gelegen in Nieuwpoort-bad, aan de zonnekant met open zicht, balkon, op de 5e verdieping, op enkele passen van de zeedijk. Badkamer met ligbad met douchescherm, Wc apart. Volledig nieuwe ingerichte keuken met vaatwas en frigo. Berging met aansluiting voor wasmachine. Kamer 1 met 2 pers. bed Kamer 2 met stapelbed en lavabo. Mogelijkheid tot huren van gelijkvloerse garage : 100 Euro per maand.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Jalina" 0303 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi zonnig terras. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Project Te koop - Nieuwpoort

SAILORS' BEACH fase I Villa EMILIA - Appartementsvilla met zicht op de jachthaven en het nieuwe maritiem park. Private recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein. Appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Garagecomplex op het gelijkvloers. Géén btw op de grond! DOE NU UW VOORDEEL VAN 5.500 € TOT 12.100 €!!!! Volg de evolutie van de werken via http://ap-sailorsbeach.blogspot.com/.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Seawind 0101 - Prachtig appartement met groot terras gelegen op de Zeedijk. Indeling: inkomhal, afzonderlijk toilet. Aangename woonkamer met groot terras en uniek zeezicht. Open ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op 2e terras. Badkamer met ligbad en douche. Praktische berging. Het appartement wordt volledig gemeubeld verkocht. Mogelijkheid tot aankoop van overdekte parkeerplaats in residentie Santhooft (35.000 €).

Niet gevonden wat u zocht ... ?