Appartement Te koop - Nieuwpoort

Appartement met 2 slaapkamers op de vierde verdieping met zicht op de havengeul. Samenstelling: inkomhal met afzonderlijk toilet en berging. Living uitgevend op terras. Open ingerichte keuken. Twee slaapkamers, waarvan één met douchekamer, één met badkamer met ligbad & dubbele lavabo, beide uitgevend op zonneterras.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 22/0101 : Nieuwbouwappartement gelegen op de 1ste verdieping in de Franslaan. Aangename woonkamer uitgevend op balkon; open en volledig ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op groot terras (16,2m²). Badkamer met ligbad en lavabo, toilet afzonderlijk. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Twee fietshaken inbegrepen.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer C/0104 - Appartement gelegen op de eerste verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Slaapkamer.

Garage Te koop - Nieuwpoort

Panorama parking 19 - Parkeerplaats op de binnenkoer van residentie Panorama, gelegen in het centrum van Nieuwpoort Bad. De parking is afgesloten met een automatische slagboom.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer C/GV.02 - Appartement gelegen op het gelijkvloers. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras met zicht op de binnentuin. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Slaapkamer uitgevend op hetzelfde terras.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Aello" 0303 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi zonnig terras. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Studio Te koop - Nieuwpoort

Nereiden A 0203 - Eigentijds gemeubelde studio gelegen in de Franslaan in het centrum van Nieuwpoort-bad aan de zonnekant met zicht op de duinen, op de 2e verdieping met balkon. Badkamer met douche en toilet. Private kelder inbegrepen.

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Emilia" 0403 - Duplex met twee slaapkamers. Zongerichte terrassen. Vlakbij havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Sea Breeze 0301 - Nieuwbouw duplex op de derde verdieping in een hedendaagse villa residentie. Indeling: aangename woonkamer met open ingerichte keuken en prachtig hoekterras (17 m²). Trap naar de vierde verdieping met drie slaapkamers en badkamer met douche, lavabo en toilet. Praktische berging. Afwerking met karaktervolle materialen en steeds een ideaal klimaat dankzij warmtepomp systeem dat uw appartement zowel verwarmt als koelt, zodat u steeds kunt genieten van een perfecte temperatuur, ongeacht het weer buiten. Het eerste nieuwbouwproject in Nieuwpoort dat beschikt over dit economisch en ecologisch systeem dat reeds voldoet aan de normen van 2016.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Appartement met 2 slaapkamers op de derde verdieping met zicht op de havengeul. Samenstelling: inkomhal met afzonderlijk toilet en berging. Living uitgevend op terras. Open ingerichte keuken. Twee slaapkamers, waarvan één met douchekamer, één met badkamer met ligbad & dubbele lavabo, beide uitgevend op zonneterras

Niet gevonden wat u zocht ... ?