Studio Te koop - Nieuwpoort

Springvloed 004 - Aangename studio op het gelijkvloers, gelegen op de Zeedijk. Indeling: inkomhal, luchtige woonkamer met zicht op zee en strand. Open keuken. Slaaphoek met stapelbed en kasten. Badkamer met douche, toilet en lavabo. De studio wordt gemeubeld verkocht. Private kelder inbegrepen. Ideale ligging vlakbij de zee, het strand en de gezellige winkelstraat van Nieuwpoort Bad.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Lelantina" 0104 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi hoekterras en private daktuin. Vlak bij de havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Penthouse Te huur - Nieuwpoort

Vierboete 0902 : schitterend, volledig gemeubeld dakappartement op de zeedijk met 2 grote terrassen, centraal gelegen op de 9e verdieping met 1 slaapkamer met 2 pers. bed, living met kitchinette, badkamer met douche en toilet, Kelder in het gebouw inbegrepen. garage in het gebouw te huur aan 100 Euro per maand.

Handelspand Te koop - Nieuwpoort

Lotus Winkelruimte - Prachtig gelegen winkelruimte in de Lombardsijdestraat, vlakbij de havengeul. Totale oppervlakte 135m². Extra bergruimte van 60 m² in de kelderverdieping, toegankelijk vanuit de winkel. Toilet voorzien.

Garage Te huur - Nieuwpoort

Garages en parkings te huur : + res. Hendrikaplein : 115€/mnd res. Neoportus : (dubbele garage, tussen bad en stad) : 1.800€/mnd res. Trouville : (dubbele garage) in het centrum van Nieuwpoort-bad : 180 €/mnd res. Vierboete : garage in het centrum van Nieuwpoort-bad : 100€/mnd res. Villa Matisse : omgeving Lidl res. Vivaldi (rand van villa wijk-Elisalaan) : 125 €/mnd Opslagruimte 128m² : 250 €/mnd

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Santorini A 0303 - Ruim doorloopappartement op de derde verdieping van een appartementenvilla gelegen op Groenendijk-Oostduinkerke. Indeling: inkomhal met toilet, vestiaire en praktische berging met wasmachine en droogkast. Prachtige living (48 m²) met twee brede terrassen (zonnekant en met zeezicht). Afzonderlijke ingerichte keuken. Twee mooie slaapkamers waarvan een met douchekamer, de andere met badkamer en extra toilet. Het appartement wordt volledig gemeubeld verkocht. Mogelijkheid tot aankoop van ruime garage in het gebouw.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Royal 0601 - Ruim appartement op de 6e verdieping gelegen op de Zeedijk. Indeling: inkomhal, luchtige woonkamer (5m70 breed) met prachtig zeezicht. Nieuwe open ingerichte keuken. Badkamer met ligbad en lavabo. Twee volwaardige slaapkamers uitgevend op zongericht terras. Afzonderlijk toilet. Het appartement wordt gemeubeld verkocht. private kelder inbegrepen. De gevel van het gebouw werd volledig gerenoveerd in 2014, de lift is conform volgens de huidige wetgeving.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

New Haven C 0501 : modern ingericht en gemeubeld appartement met 2 slaapkamers gelegen op de 5e verdieping met balkon, living, open keuken met vaatwas, wc apart, badkamer met ligbad. kamer 1 : 1x2p bed kamer 2 : stapelbed. ondergrondse parkeerplaats en kelder inbegrepen.

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Sea Breeze 0301 - Nieuwbouw duplex op de derde verdieping in een hedendaagse villa residentie. Indeling: aangename woonkamer met open ingerichte keuken en prachtig hoekterras (17 m²). Trap naar de vierde verdieping met drie slaapkamers en badkamer met douche, lavabo en toilet. Praktische berging. Afwerking met karaktervolle materialen en steeds een ideaal klimaat dankzij warmtepomp systeem dat uw appartement zowel verwarmt als koelt, zodat u steeds kunt genieten van een perfecte temperatuur, ongeacht het weer buiten. Het eerste nieuwbouwproject in Nieuwpoort dat beschikt over dit economisch en ecologisch systeem dat reeds voldoet aan de normen van 2016.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Villa Aphrodite V 0403 - Ruim appartement gelegen aan het maritiem park langs de Havengeul. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet. Aangename woonkamer met open ingerichte keuken. Nachthal met toilet, berging en badkamer met douche, 3 mooie slaapkamers waarvan een met extra douchekamer. Het appartement wordt ongemeubeld verkocht. Private kelder inbegrepen. Mogelijkheid tot aankoop van dubbele garage (in de lengte) aan 70.000 €.

Niet gevonden wat u zocht ... ?