Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Lelantina" 0104 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi hoekterras en private daktuin. Vlak bij de havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Bouwgrond Te koop - Oostduinkerke

Mooi stuk bouwgrond van 617 m² in de Lijsterstraat in Oostduinkerke (Groenendijk) op een heel rustige ligging: op wandelafstand van de zee en het centrum van Nieuwpoort. Mogelijke bouwplannen en bouwaanvraag inbegrepen (eigen ontwerp is natuurlijk ook mogelijk). Geen bouwverplichting!

Appartement Te koop - Oostduinkerke

RAYON D'OR II 0202 - Recent hoekappartement op de tweede verdieping, op wandelafstand van zee en duinen. Indeling: inkomhal volledig ingericht met ingemaakte kasten, afzonderlijk toilet, badkamer met ligbad en twee slaapkamers. Aangename woonkamer uitgevend op ruim terras, open volledig ingerichte keuken. Nachthal met afzonderlijk toilet, slaapkamer (of berging) en grote slaapkamer met dressing en douchekamer. Afwerking met hoogwaardige materialen en volledig geschilderd. Mogelijkheid tot aankoop van berging, parkeerplaats of garage in het gebouw.

Studio Te huur - Nieuwpoort

Res. Apollo 4 0403 - Gemeubelde studio gelegen op de 4de verdieping, op enkele stappen van het centrum van Nieuwpoort Bad en de Zeedijk. Open keuken met frigo en combi-oven. Woonkamer met kastbed voor 2 personen, uitgevend op balkon. Badkamer met douche, toilet en lavabo.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Neoportus II 0205 - Zongericht appartement in een recente residentie, gelegen op 1 km van de winkelstraat en de zeedijk. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet. Aangename woonkamer uitgevend op terras. Open ingerichte keuken. Mooie slaapkamer met aanpalende badkamer. Ruime slaaphoek met stapelbed. Afwerking met hoogwaardige materialen. Mogelijkheid tot aankoop van garage in het gebouw (45.000 €). Gemeenschappelijk openlucht zwembad.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Carlton" 0203 - Verzorgd appartement op de tweede verdieping, gelegen op de Zeedijk. Samenstelling: inkomhal met vestiaire, afgesloten slaaphoek, afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad, toilet en dubbele lavabo. Aangename woonkamer met zicht op strand en staketsel. Open ingerichte keuken met vaatwas. Twee slaapkamers met ingemaakte kasten, terras met bergruimte. Het appartement wordt gemeubeld verkocht. Kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Res. Duinenblik 0102 : Ongemeubeld appartement met 2 slaapkamers, gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en de Zeedijk, 1ste verdieping. Indeling : inkomhal met ingemaakte kasten, toilet afzonderlijk. Ruime woonkamer met afzonderlijke keuken. Twee slaapkamers, waarvan één uitgevend op terras achteraan (met berging). Badkamer met ligbad. Ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Mogelijkheid tot aankoop van een garage in het gebouw (40.000 Euro).

Appartement Te koop - Oostduinkerke

RAYON D'OR II 0103 - Recent hoekappartement op de eerste verdieping, op wandelafstand van zee en duinen. Indeling: inkomhal met vestiaire, afzonderlijk toilet, badkamer met ligbad en berging. Aangename woonkamer uitgevend op terras, open volledig ingerichte keuken. Twee mooie slaapkamers, waarvan één uitgevend op tweede terras. Afwerking met hoogwaardige materialen en volledig geschilderd. Mogelijkheid tot aankoop van berging, parkeerplaats of garage in het gebouw.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

RAYON D'OR II 0101 - Recent appartement op de eerste verdieping, op wandelafstand van zee en duinen. Indeling: inkomhal met vestiaire, afzonderlijk toilet, badkamer met ligbad en berging. Aangename woonkamer uitgevend op terras, open volledig ingerichte keuken. Twee mooie slaapkamers. Afwerking met hoogwaardige materialen en volledig geschilderd. Mogelijkheid tot aankoop van berging, parkeerplaats of garage in het gebouw.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Beaufort" - Ruim nieuwbouwappartement gelegen in de winkelstraat van Nieuwpoort aan zee. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet. Aangename woonkamer uitgevend op zuidgericht terras, Volledig ingerichte open keuken met praktische aanpalende berging. Douchekamer met lavabo. Twee slaapkamers waarvan één met badkamer met ligbad. Mogelijkheid tot aankoop van kelder. Afwerking met hoogwaardige materialen.

Niet gevonden wat u zocht ... ?