Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 22/0501 & 0502 : Nieuwbouw duplex-appartement gelegen op de 5de verdieping in de Franslaan. Aangename woonkamer uitgevend op terras. Open en volledig ingerichte keuken. Slaapkamer met douche. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Toilet afzonderlijk. Trap naar 6de verdieping : 2 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo. Afzonderlijk toilet. Praktische berging. Twee fietshaken inbegrepen.

Studio Te huur - Nieuwpoort

Nieuwe, modern ingerichte studio gelegen in het hartje van Nieuwpoort-bad op enkele passen van de zeedijk, in de Albert I Laan op de 1e verdieping. Woonkamer met 2 divanbedden voor 2 personen (2x donsdeken 2 pers). Badkamer met douche en toilet. Open ingerichte keuken met vaatwas, oven , microgolfoven. Aparte berging met aansluiting voor wasmachine. Kelder inbegrepen

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Beaufort" - Ruim nieuwbouw duplex appartement gelegen in de winkelstraat van Nieuwpoort aan zee. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en praktische berging. Aangename zitkamer met tv-hoek, uitgevend op zuidgericht terras, Afzonderlijke eetruimte met volledig ingerichte open keuken. Trap naar zesde verdieping: nachthal, afzonderlijk toilet, douchekamer met lavabo en badkamer met ligbad en lavabo. Twee slaapkamers. Mogelijkheid tot aankoop van kelder. Afwerking met hoogwaardige materialen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Sea Breeze 0301 - Nieuwbouw duplex op de derde verdieping in een hedendaagse villa residentie. Indeling: aangename woonkamer met open ingerichte keuken en prachtig hoekterras (17 m²). Trap naar de vierde verdieping met drie slaapkamers en badkamer met douche, lavabo en toilet. Praktische berging. Afwerking met karaktervolle materialen en steeds een ideaal klimaat dankzij warmtepomp systeem dat uw appartement zowel verwarmt als koelt, zodat u steeds kunt genieten van een perfecte temperatuur, ongeacht het weer buiten. Het eerste nieuwbouwproject in Nieuwpoort dat beschikt over dit economisch en ecologisch systeem dat reeds voldoet aan de normen van 2016.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Ongemeubeld appartement met 2 slaapkamers, centraal gelegen op de Zeedijk, vlakbij het Leopoldplein. Woonkamer met open ingerichte keuken, zicht op zee en strand van op de 1ste verdieping. Twee slaapkamers waarvan 1 uitgevend op klein terras achteraan. Badkamer met ligbad en lavabo, toilet afzonderlijk.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0101 - Appartement gelegen op de eerste verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi zongericht terras met zicht op de binnentuin. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Een slaapkamer.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer C/GV.03 - Appartement gelegen op het gelijkvloers. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Slaapkamer uitgevend op hetzelfde terras.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Jalina" 0204 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi zonnig hoekterras. Zijdelings zicht op maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Jalina" 0406 - Duplex met twee slaapkamers. Twee mooie terrassen. Vlakbij zicht op havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Splinternieuw appartement met 2 slaapkamers, op de eerste verdieping, gelegen langs de Veurnevaart, in Nieuwpoort-stad, op een steenworp van de vernieuwde kaai en het gezellige stadscentrum. Woonkamer met open keuken, berging met aansluiting voor wasmachine, badkamer met douche, toilet apart, ruim zonneterras, kelder en ondergrondse parking inbegrepen.

Niet gevonden wat u zocht ... ?