Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Jalina" 0205 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi hoekterras. Oninneembaar zicht op havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/02.07 - Hoekappartement gelegen op de tweede verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met open keuken, uitgevend op 2 mooi terrassen met zicht op de binnentuin. Twee slaapkamers.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

White Princess 0501 : gezellig gemeubeld appartement met 1 slaapkamer gelegen in het centrum van Nieuwpoort-bad, op de 5e verdieping, aan de zonnekant met ruim balkon, living met open keuken, inkomhall, badkamer met toilet en douche, slaapkamer met 2 pers. bed. Kelder inbegrepen.Algemene onkosten inbegrepen.

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Beaufort" - Ruim nieuwbouw duplex appartement gelegen in de winkelstraat van Nieuwpoort aan zee. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en praktische berging. Aangename zitkamer met tv-hoek, uitgevend op zuidgericht terras, Afzonderlijke eetruimte met volledig ingerichte open keuken. Trap naar zesde verdieping: nachthal, afzonderlijk toilet, douchekamer met lavabo en badkamer met ligbad en lavabo. Twee slaapkamers. Mogelijkheid tot aankoop van kelder. Afwerking met hoogwaardige materialen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Aello" 0202 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi zonnig hoekterras. Zijdelings zicht op maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer C/0101 - Appartement gelegen op de eerste verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Slaapkamer.

Studio Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer A/02.10 - Zongerichte studio op de eerste verdieping met ruim terras. Indeling: inkomhal met badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Aangename woonkamer met open keuken.

Garage Te koop - Nieuwpoort

Parking Vierbarke - Parkeerplaats op het domein Vierbarke, gelegen op 300 m van Nieuwpoort-Bad. Exclusief voor eigenaars van Vierbarke I, II of III.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Royal 0601 - Ruim appartement op de 6e verdieping gelegen op de Zeedijk. Indeling: inkomhal, luchtige woonkamer (5m70 breed) met prachtig zeezicht. Nieuwe open ingerichte keuken. Badkamer met ligbad en lavabo. Twee volwaardige slaapkamers uitgevend op zongericht terras. Afzonderlijk toilet. Het appartement wordt gemeubeld verkocht. private kelder inbegrepen. De gevel van het gebouw werd volledig gerenoveerd in 2014, de lift is conform volgens de huidige wetgeving..

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 26/0102 : Nieuwbouwappartement gelegen op de 1ste verdieping in de Franslaan. Aangename woonkamer met open en volledig ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op groot terras (10,83m²). Badkamer met ligbad en lavabo, toilet afzonderlijk. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Twee fietshaken inbegrepen.

Niet gevonden wat u zocht ... ?