Studio Te koop - Nieuwpoort

Vierboete 002 - Studio op het gelijkvloers, centraal gelegen op de zeedijk, vlakbij de winkelstraat. Indeling: inkomhal met slaaphoek (stapelbed 3 personen), badkamer met douche, lavabo en toilet. Vestiaire. Aangename woonkamer met prachtig zicht op zee en op het staketsel. Open keuken. Extra bergruimte in de gang. De studio wordt volledig gemeubeld verkocht. Toegang zowel langs de zeedijk als langs de Albert I laan.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie Stuart - Nieuwbouwresidentie gelegen in het hartje van de winkelstraat op enkele stappen van de zeedijk. Indeling: inkomhal met toilet, berging en badkamer. Aangename woonkamer uitgevend op terras, open ingerichte keuken. Een slaapkamer uitgevend op tweede terras. Private kelder inbegrepen. Oplevering voorzien tegen zomer 2015.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Res. Duinenblik 0102 : Ongemeubeld appartement met 2 slaapkamers, gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en de Zeedijk, 1ste verdieping. Indeling : inkomhal met ingemaakte kasten, toilet afzonderlijk. Ruime woonkamer met afzonderlijke keuken. Twee slaapkamers, waarvan één uitgevend op terras achteraan (met berging). Badkamer met ligbad. Ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Mogelijkheid tot aankoop van een garage in het gebouw (40.000 Euro).

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0201 - Appartement gelegen op de tweede verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi zongericht terras met zicht op de binnentuin. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Een slaapkamer.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Westland 0103 - Gezellig appartement op de eerste verdieping, in het centrum van Nieuwpoort Bad op enkele stappen van de Zeedijk. Indeling: inkomhal met vestiaire. Aangename woonkamer uitgevend op terras met een beetje zijdelings zeezicht. Ingerichte open keuken. Badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. Twee slaapkamers uitgevend op tweede terras. Het appartement wordt volledig gemeubeld verkocht. Kelder inbegrepen.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Sunny Park 0203 : ongemeubeld appartement met 1 slaapkamer, gelegen op de 2e verdieping (zonder lift) uitkijkend op de villa-wijk, rustige ligging, living, aparte keuken, apart toilet, vernieuwde badkamer met douche en aansluiting voor wasmachine, aparte slaapkamer. Instapklaar.

Studio Te koop - Nieuwpoort

Sunny Corner 0104 - Mooie, modern ingerichte studio gelegen in het hartje van Nieuwpoort Bad. Indeling: inkomhal, luchtige zuidgerichte woonkamer met open zicht. Badkamer met lavabo, zitbad (douche) en toilet. Afzonderlijke keuken. Private kelder en gemeenschappelijke fietsen berging. De studio wordt gemeubeld verkocht.

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Capricia" 0403 - Duplexappartement met twee slaapkamers. Drie zongerichte terrassen. Gelegen vlakbij havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein. Schilderwerken (1 laag) inbegrepen !!

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. Appartement bestaande uit: inkomhal, met afzonderlijk toilet, badkamer en een slaapkamer uitgevend op terras. Aangename woonkamer met open keuken, uitgevend op zongericht terras. Berging. Kelder inbegrepen.

Bouwgrond Te koop - Oostduinkerke

Mooi stuk bouwgrond van 617 m² in de Lijsterstraat in Oostduinkerke (Groenendijk) op een heel rustige ligging: op wandelafstand van de zee en het centrum van Nieuwpoort. Mogelijke bouwplannen en bouwaanvraag inbegrepen (eigen ontwerp is natuurlijk ook mogelijk). Geen bouwverplichting!

Niet gevonden wat u zocht ... ?