Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer AB/GV.02 - Appartement gelegen op het gelijkvloers. Indeling: Ruime woonkamer uitgevend op mooi terras met zicht op de binnentuin. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Badkamer met ligbad, afzonderlijk toilet en extra douchekamer. Twee volwaardige slaapkamers uitgevend op tweede terras.

Project Te koop - Nieuwpoort

Exclusief nieuwbouwproject centraal gelegen op de Zeedijk. Acht appartementen met twee slaapkamers en een gevelbreedte van 7m15. Een penthouse met één slaapkamer. Afwerking met hoogwaardige materialen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Havenzicht 0105 - Verzorgd appartement centraal gelegen in Nieuwpoort bad. Indeling: inkomhal, aangename woonkamer uitgevend op twee terrassen, open ingerichte keuken. Nachthal met drie slaapkamers, badkamer, berging en afzonderlijk toilet met was-droogcombinatie. Het appartement wordt gemeubeld verkocht. Private kelder en gemeenschappelijke fietsenberging.

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Aello" 0401 - Duplex met drie slaapkamers. Mooie hoekterrassen. Zijdelings zicht op havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Project Te koop - Nieuwpoort

SAILORS' BEACH fase III Villa CAPRICIA - Appartementsvilla met zicht op de jachthaven en het nieuwe maritiem park. Private recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein. Appartementen met 2 of 3 slaapkamers. Garagecomplex op het gelijkvloers. Géén btw op de grond! DOE NU UW VOORDEEL VAN 5.500 € TOT 12.100 €!!!! Volg de evolutie van de werken via http://ap-sailorsbeach.blogspot.com/.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0201 - Appartement gelegen op de tweede verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi zongericht terras met zicht op de binnentuin. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Een slaapkamer.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer C/0104 - Appartement gelegen op de eerste verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Slaapkamer.

Studio Te koop - Nieuwpoort

Sunny Corner 0102 - Mooie, modern ingerichte studio gelegen in het hartje van Nieuwpoort Bad. Indeling: inkomhal, luchtige zuidgerichte woonkamer met open zicht en slaapcomfort voor 4 personen. Badkamer met lavabo, zitbad (douche) en toilet. Afzonderlijke keuken. Private kelder en gemeenschappelijke fietsen berging. De studio wordt gemeubeld verkocht en is instapklaar!

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Res. Duinenblik 0102 : Ongemeubeld appartement met 2 slaapkamers, gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en de Zeedijk, 1ste verdieping. Indeling : inkomhal met ingemaakte kasten, toilet afzonderlijk. Ruime woonkamer met afzonderlijke keuken. Twee slaapkamers, waarvan één uitgevend op terras achteraan (met berging). Badkamer met ligbad. Ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Mogelijkheid tot aankoop van een garage in het gebouw (40.000 Euro).

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0101 - Appartement gelegen op de eerste verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi zongericht terras met zicht op de binnentuin. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Een slaapkamer.

Niet gevonden wat u zocht ... ?