Handelspand Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf handelspand 2 - Ruim handelsgelijkvloers (246,25 m²) in nieuw te bouwen residentie centraal gelegen in de Franslaan.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Ruim appartement met 3 slaapkamers op de 5e verdieping met zicht op de Havengeul. Samenstelling: inkomhal met afzonderlijk toilet en vestiaire. Luchtige living met open zicht, uitgevend op terras. Open ingerichte keuken met ruime berging. Nachthal met douchekamer. 3 slaapkamers, uitgevend op twee zuidgerichte terrassen, waarvan 1 met badkamer met ligbad, toilet & dubbele lavabo; 2e met douche & lavabo.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Jalina" 0101 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi hoekterras en private daktuin. Oninneembaar zicht op havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Project Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer - Gebouw A - Nieuw en uniek vakantieproject, rustig gelegen aan de rand van het natuurgebied Kartuizer op wandelafstand van zee en van de bruisende winkelstraat van Nieuwpoort Bad. Een veilige afgesloten site met een familiaal en kindvriendelijk karakter. Appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers, ondergrondse parkeergelegenheid en ruime fietsenberging.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Jalina" 0301 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi hoekterras. Oninneembaar zicht op havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer C/GV.03 - Appartement gelegen op het gelijkvloers. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Slaapkamer uitgevend op hetzelfde terras.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. Appartement bestaande uit: inkomhal met afzonderlijk toilet en berging. Knusse woonkamer met open keuken. Een slaapkamer met aanpalende badkamer. Kelder inbegrepen.

Studio Te koop - Nieuwpoort

Nautilus B 0501 - Zongerichte volledig vernieuwde studio gelegen aan het maritiem park met prachtig zicht op de havengeul en de jachthaven. Indeling: inkomhal, slaaphoek met bergruimte, badkamer met ligbad, toilet en douche. Kitchenette. Ruime woonkamer uitgevend op zonnig terras met open zicht op het maritiem park. Private kelder op het gelijkvloers inbegrepen. Mogelijkheid tot aankoop van garage.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer C/0101 - Appartement gelegen op de eerste verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Slaapkamer.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Aello" 0204 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi zonnig hoekterras. Zijdelings zicht op maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Niet gevonden wat u zocht ... ?