Appartement Te koop - Nieuwpoort

Royal 0601 - Ruim appartement op de 6e verdieping gelegen op de Zeedijk. Indeling: inkomhal, luchtige woonkamer (5m70 breed) met prachtig zeezicht. Nieuwe open ingerichte keuken. Badkamer met ligbad en lavabo. Twee volwaardige slaapkamers uitgevend op zongericht terras. Afzonderlijk toilet. Het appartement wordt gemeubeld verkocht. private kelder inbegrepen. De gevel van het gebouw werd volledig gerenoveerd in 2014, de lift is conform volgens de huidige wetgeving..

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Recent en ruim appartement met 3 slaapkamers, gelegen in de Albert I laan, op de 4e verdieping met terras. Gezellige living met volledig ingerichte open keuken met vaatwas, diepvries, microgolf en oven. Badkamer met ligbad en toilet, wc apart. Wasmachine in de berging. Het appartement wordt gemeubeld verhuurd.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Aello" 0302 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi zonnig hoekterras. Zijdelings zicht op maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Studio Te koop - Nieuwpoort

Lombardie 0704 - Verzorgde studio met slaaphoek op de 7e verdieping, centraal gelegen op de Zeedijk. Indeling: inkomhal met vestiaire, badkamer met douche, toilet en lavabo. Slaaphoek met tweepersoonsbed. Aangename woonkamer uitgevend op terras met prachtig zicht op zee en staketsel. Open keuken. De studio wordt gemeubeld verkocht. Private kelder inbegrepen.

Studio Te koop - Nieuwpoort

Havenzicht 0407 - Charmante studio in het centrum van Nieuwpoort Bad op enkele stappen van de Zeedijk. Indeling: inkomhal met kleerkast (kan ingericht worden als slaaphoek), badkamer met douche, toilet en lavabo in meubel. Luchtige woonkamer met nieuwe keuken, uitgevend op terras met open zicht. De studio wordt volledig gemeubeld verkocht. Ruime private kelder en gemeenschappelijke fietsenberging..

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Gezellig ingericht, gemeubeld appartement met 1 slaapkamer gelegen in de Elisalaan in een kleine residentie, op de 2e verdieping zonder lift. Bestaande uit : living, aparte keuken, toilet apart, douche, slaapkamer, ondergrondse kelder.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Villa Aphrodite W 0401 - Ruim zuidgericht appartement met 1 slaapkamer, gelegen tussen Nieuwpoort Bad en Stad, op enkele stappen van het maritiem park en de Havengeul. Indeling: Zongerichte woonkamer met open ingerichte keuken en aanpalende berging. Badkamer met douche en lavabo, toilet afzonderlijk. Het appartement wordt gemeubeld verkocht.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Gezellig gemeubeld appartement met 1 slaapkamer gelegen in het centrum van Nieuwpoort-bad, op de 5e verdieping, aan de zonnekant met ruim balkon, living met open keuken, inkomhall, badkamer met toilet en douche, slaapkamer met 2 pers. bed. Kelder inbegrepen.Algemene onkosten inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Res. Mithras 0102 - Zeer mooi ingericht appartement met 2 slaapkamers op 200m van het centrum van Nieuwpoort Bad en de Zeedijk. Indeling: inkomhal met ingemaakte kasten, toilet afzonderlijk. Aangename woonkamer uitgevend op terras, open ingerichte keuken. Twee ruime slaapkamers uitgevend op 2e terras. Badkamer met ligbad en dubbele lavabo. Ondergrondse kelder inbegrepen. Mogelijkheid tot aankoop van een ruime ondergrondse garage (65.000 Euro). Het appartement wordt volledig gemeubeld verkocht en is instapklaar.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0204 - Appartement gelegen op de tweede verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Een slaapkamer.

Niet gevonden wat u zocht ... ?