Project Te koop - Nieuwpoort

De residentie Zonnehaven vormt met zijn geslaagde combinatie van zon, rust en prachtig zicht op de havengeul van de grootste Yachthaven van West -Europa, de ideale pleisterplaats voor zowel vaste bewoners als 2de verblijvers. Een realisatie van POC Partners. Laatste appartementen. Bezoek het modelappartement!

Studio Te huur - Nieuwpoort

Gemeubelde studio met slaaphoek, gelegen aan de zonnekant met ruim balkon, op de 5e verdieping, ruime living, open keuken, slaaphoek met 2 pers. bed, badkamer met douche en toilet, berging.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer A/01.02 - Zongericht hoekappartement op de eerste verdieping met ruim terras. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Aangename woonkamer met open keuken. Twee slaapkamers.

Project Te koop - Nieuwpoort

Sea Breeze: Hedendaags nieuwbouwproject met 11 appartementen gelegen op 1 km van zee. Afwerking met karaktervolle materialen en steeds een ideaal klimaat dankzij warmtepomp systemen die uw appartement zowel verwarmen als koelen, zodat u steeds kunt genieten van een perfecte temperatuur, ongeacht het weer buiten. Het eerste nieuwbouwproject in Nieuwpoort dat beschikt over dit economisch en ecologisch systeem dat reeds voldoet aan de normen van 2016. LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP!

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Ruim, modern ingericht appartement met 3 slaapkamers, gelegen in Nieuwpoort-Stad, dichtbij school, op de gelijkvloerse verdieping, heel ruime living, open ingerichte keuken, apart toilet, badkamer met ligbad, 3 ruime slaapkamers, berging en garage inbegrepen.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer A/01.08 - Zongericht hoekappartement op de eerste verdieping met ruim terras. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Aangename woonkamer met open keuken. Twee slaapkamers.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Vernieuwd, ongemeubeld appartement met 2 slaapkamers gelegen op de gelijkvloerse verdieping, open ingerichte keuken, badkamer met douche, apart toilet, 2 smalle slaapkamers, balkon, kelder.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Cap Nord 0501 - Prachtige penthouse op de 5e verdieping in het centrum van Nieuwpoort Bad. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet. Luchtige woonkamer met open ingerichte keuken, uitgevend op ruim terras. Twee slaapkamers. Badkamer met inloopdouche, wasplaats met aansluiting voor tweede toilet. Tweede terras aan de zuidkant. Dubbele kelder inbegrepen. Mogelijkheid tot aankoop van garage in het gebouw (65.000 €). Het appartement wordt ongemeubeld verkocht.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/01.07 - Hoekappartement gelegen op de eerste verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met open keuken, uitgevend op 2 mooi terrassen met zicht op de binnentuin. Twee slaapkamers.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Aello" 0302 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi zonnig hoekterras. Zijdelings zicht op maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Niet gevonden wat u zocht ... ?