Project Te koop - Nieuwpoort

Standingvolle nieuwbouwresidentie in het centrum van Nieuwpoort nabij de winkelstraat en de zeedijk. Keuze uit studio's, appartementen en duplexen. Mogelijkheid tot aankoop van garage en kelder in het gebouw. Afwerking met hoogwaardige materialen en volgens wens van de klant. Een project van Aedimar nv.

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Moya" 0403 - Duplexappartement met twee slaapkamers. Drie zongerichte terrassen. Gelegen vlakbij havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein. Inclusief schilderwerken en meubilair!!!

Appartement Te koop - Oostduinkerke

RAYON D'OR II 0101 - Recent appartement op de eerste verdieping, op wandelafstand van zee en duinen. Indeling: inkomhal met vestiaire, afzonderlijk toilet, badkamer met ligbad en berging. Aangename woonkamer uitgevend op terras, open volledig ingerichte keuken. Twee mooie slaapkamers. Afwerking met hoogwaardige materialen en volledig geschilderd. Mogelijkheid tot aankoop van berging, parkeerplaats of garage in het gebouw.

Handelspand Te huur - Nieuwpoort

Trouville handelspand - Ruim handelsgelijkvloers (318 m²) in nieuw te bouwen residentie centraal gelegen in de Franslaan. Dubbele garage in het gebouw inbegrepen.

Project Te koop - Nieuwpoort

Standingvolle, zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. Keuze uit studio of appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Oplevering zomer 2015!

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Helios 0203 - Verzorgd appartement centraal gelegen in Oostduinkerke Bad, vlakbij de winkels en het strand. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet, badkamer met ligbad en douche. Ruime woonkamer met open ingerichte keuken aan aanpalende berging. Twee mooie slaapkamers. Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse garage (50.000 €).

Appartement Te koop - Oostduinkerke

RAYON D'OR II 0202 - Recent hoekappartement op de tweede verdieping, op wandelafstand van zee en duinen. Indeling: inkomhal volledig ingericht met ingemaakte kasten, afzonderlijk toilet, badkamer met ligbad en twee slaapkamers. Aangename woonkamer uitgevend op ruim terras, open volledig ingerichte keuken. Nachthal met afzonderlijk toilet, slaapkamer (of berging) en grote slaapkamer met dressing en douchekamer. Afwerking met hoogwaardige materialen en volledig geschilderd. Mogelijkheid tot aankoop van berging, parkeerplaats of garage in het gebouw.

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Sea Breeze 0301 - Nieuwbouw duplex op de derde verdieping in een hedendaagse villa residentie. Indeling: aangename woonkamer met open ingerichte keuken en prachtig hoekterras (17 m²). Trap naar de vierde verdieping met drie slaapkamers en badkamer met douche, lavabo en toilet. Praktische berging. Afwerking met karaktervolle materialen en steeds een ideaal klimaat dankzij warmtepomp systeem dat uw appartement zowel verwarmt als koelt, zodat u steeds kunt genieten van een perfecte temperatuur, ongeacht het weer buiten. Het eerste nieuwbouwproject in Nieuwpoort dat beschikt over dit economisch en ecologisch systeem dat reeds voldoet aan de normen van 2016.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Mer du Nord 0101 - Ruim appartement in prestigieus nieuwbouw complex op de Zeedijk. Indeling: inkomhal met vestiaire en afzonderlijk toilet. Prachtige woonkamer uitgevend op mooi terras met oninneembaar zeezicht. Open ingerichte hedendaagse keuken met aanpalende berging. Twee goed geproportioneerde slaapkamers met eigen badkamer. Aangenaam zonneterras.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 22/0501 : Nieuwbouw duplex-appartement gelegen op de 5de verdieping in de Franslaan. Aangename woonkamer uitgevend op balkon. Aparte eethoek met balkon, open en volledig ingerichte keuken. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Toilet afzonderlijk. Trap naar 6de verdieping : 1 slaapkamer, badkamer met ligbad, toilet en dubbele lavabo. Twee fietshaken inbegrepen.

Niet gevonden wat u zocht ... ?