Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie Stuart - Nieuwbouwresidentie gelegen in het hartje van de winkelstraat op enkele stappen van de zeedijk. Indeling: op de 5e verdieping inkomhal met toilet en berging. Open ingerichte keuken met eethoek uitgevend op terras. Aangename woonkamer uitgevend op zongericht terras. Trap naar de 6e verdieping: Twee slaapkamers en ruime badkamer met douche en ligbad. Private kelder inbegrepen. Oplevering voorzien tegen zomer 2015.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer C/0108 - Appartement gelegen op de eerste verdieping. Aangename woonkamer uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Slaapkamer met aanpalende badkamer met toilet, ligbad en lavabo.

Studio Te koop - Nieuwpoort

Vierboete 002 - Studio op het gelijkvloers, centraal gelegen op de zeedijk, vlakbij de winkelstraat. Indeling: inkomhal met slaaphoek (stapelbed 3 personen), badkamer met douche, lavabo en toilet. Vestiaire. Aangename woonkamer met prachtig zicht op zee en op het staketsel. Open keuken. Extra bergruimte in de gang. De studio wordt volledig gemeubeld verkocht. Toegang zowel langs de zeedijk als langs de Albert I laan.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Cézanne 0402 : Ongemeubeld, recent appartement met 1 slaapkamer gelegen in het centrum van Nieuwpoort-bad, aan de zonnekant op de 4e verdieping, met balkon, badkamer met ligbad en toilet, ingerichte keuken met vaatwas, berging met aansluiting voor wasmachine. kelder inbegrepen.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Res. Villa Aphrodite Y 0201 - Ruim en ongemeubeld hoekappartement met 2 slaapkamers, gelegen tussen Nieuwpoort Bad en Stad, 2e verdieping. Zongerichte woonkamer uitgevend op hoekterras. Open ingerichte keuken. Twee slaapkamers. Badkamer met ligbad en dubbele lavabo, toilet afzonderlijk.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. Appartement bestaande uit: inkomhal met afzonderlijk toilet en berging. Knusse woonkamer met open keuken. Een slaapkamer met aanpalende badkamer. Kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Res. Ritz 0303 - Zongericht appartement gelegen in de winkelstraat op enkele stappen van het strand. Indeling: inkomhal met vestiaire, afzonderlijk toilet en berging. Living uitgevend op terras. Open ingerichte keuken. Badkamer met ligbad en lavabo in meubel. Twee slaapkamers waarvan één met ingebouwde muurkluis. Gepantserde voordeur. Private kelder inbegrepen. Mogelijkheid tot aankoop van garage in het vlakbij gelegen complex "De Lijn" (60.000 €).

Project Te koop - Nieuwpoort

De residentie Zonnehaven vormt met zijn geslaagde combinatie van zon, rust en prachtig zicht op de havengeul van de grootste Yachthaven van West -Europa, de ideale pleisterplaats voor zowel vaste bewoners als 2de verblijvers. Een realisatie van POC Partners. Bezoek ons modelappartement!

Studio Te koop - Nieuwpoort

Wielingerbank F 0206 : gemeubelde studio met ruime living, ruim balkon, aparte keuken, badkamer met douche en toilet. 2 persoons bed in kast en zetelbed in woonkamer. Gelegen op de 2e verdieping met zijdelings zeezicht van op het balkon. Mogelijkheid tot aankoop van garage onder de Franslaan (60.000 €).

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0201 - Appartement gelegen op de tweede verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi zongericht terras met zicht op de binnentuin. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Een slaapkamer.

Niet gevonden wat u zocht ... ?