Appartement Te koop - Nieuwpoort

Appartement met 2 slaapkamers op de derde verdieping met zicht op de havengeul. Samenstelling: inkomhal met afzonderlijk toilet en berging. Living uitgevend op terras. Open ingerichte keuken. Twee slaapkamers, waarvan één met douchekamer, één met badkamer met ligbad & dubbele lavabo, beide uitgevend op zonneterras.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Ruim appartement met 3 slaapkamers op de 5e verdieping met zicht op de Havengeul. Samenstelling: inkomhal met afzonderlijk toilet en vestiaire. Luchtige living met open zicht, uitgevend op terras. Open ingerichte keuken met ruime berging. Nachthal met douchekamer. 3 slaapkamers, uitgevend op twee zuidgerichte terrassen, waarvan 1 met badkamer met ligbad, toilet & dubbele lavabo; 2e met douche & lavabo.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Nereiden C 0304 - Volledig gemeubeld appartement gelegen op de derde verdieping. Indeling: inkomhal met berging, aangename woonkamer met open keuken, uitgevend op ruim balkon. Slaapkamer met dubbel bed uitgevend op zelfde terras. Badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Private kelder inbegrepen. Privé parkeerplaatsen voor het gebouw.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer C/GV.03 - Appartement gelegen op het gelijkvloers. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Slaapkamer uitgevend op hetzelfde terras.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

VELASQUEZ 0202 : gemeubeld appartement met 1 slaapkamer gelegen in het centrum van Nieuwpoort-bad, aan de zonnekant, op de 2e verdieping, met living, aparte keuken, badkamer met ligbad en wc, slaapkamer met 2 aparte bedden.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 22/0103 : Nieuwbouwappartement gelegen op de 1ste verdieping in de Franslaan. Aangename woonkamer uitgevend op balkon; open en volledig ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op groot terras (11,04m²). Badkamer met ligbad en lavabo, toilet afzonderlijk. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Twee fietshaken inbegrepen.

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Beaufort" - Ruim nieuwbouw duplex appartement gelegen in de winkelstraat van Nieuwpoort aan zee. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en praktische berging. Aangename zitkamer met tv-hoek, uitgevend op zuidgericht terras, Afzonderlijke eetruimte met volledig ingerichte open keuken. Trap naar zesde verdieping: nachthal, afzonderlijk toilet, douchekamer met lavabo en badkamer met ligbad en lavabo. Twee slaapkamers. Mogelijkheid tot aankoop van kelder. Afwerking met hoogwaardige materialen.

Huis Te koop - Oostduinkerke

Marie Joséplein 2 - Half open bebouwing gelegen op de hoek van de Kinderlaan en het Marie Joséplein te Oostduinkerke op een perceel van 375 m². Indeling: op het gelijkvloers: inkomhal met bureau, afzonderlijk toilet, ruime woonkamer met open keuken, uitgevend op terras en omheinde tuin, garage. trap naar de verdieping met drie mooie slaapkamers, badkamer met douche, dubbele lavabo en toilet. Een instapklare woning op wandelafstand van het duinengebied en op 1 km van zee.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Aello" 0105 - Appartement met twee slaapkamers. Mooi hoekterras en private daktuin. Oninneembaar zicht op havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Appartement Te huur - Oostduinkerke

Gauquie 3F : recent, ongemeubeld appartement (90m²) met 2 slaapkamers, gelegen in het centrum van Oostduinkerke-bad op enkele passen van de zeedijk, op de 3e verdieping met open keuken, balkon, berging met aansluiting voor wasmachine, apart toilet, badkamer met ligbad en douche, aparte douchekamer in 2e slaapkamer. Heel ruime garage en autostaanplaats ervoor inbegrepen.

Niet gevonden wat u zocht ... ?