Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0202 - Hoekappartement gelegen op de tweede verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer uitgevend op mooi zongericht hoekterras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Twee slaapkamers.

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/GV.03 - Appartement gelegen op het gelijkvloers. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi terras. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Slaapkamer uitgevend op hetzelfde terras.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. Duplex bestaande uit: inkom met afzonderlijk toilet, polyvalente ruimte (slaaphoek of bureau). Aangename woonkamer met open keuken, uitgevend op zongericht terras. Berging. Trap naar de verdieping met 1 of 2 slaapkamers, afzonderlijk toilet en badkamer. Kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Appartement met 2 slaapkamers op de derde verdieping met zicht op de havengeul. Samenstelling: inkomhal met afzonderlijk toilet en berging. Living uitgevend op terras. Open ingerichte keuken. Twee slaapkamers, waarvan één met douchekamer, één met badkamer met ligbad & dubbele lavabo, beide uitgevend op zonneterras.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Mer du Nord 0801 - Ruim appartement in prestigieus nieuwbouw complex op de Zeedijk. Indeling: inkomhal met vestiaire en afzonderlijk toilet. Prachtige woonkamer uitgevend op mooi terras met oninneembaar zeezicht. Open ingerichte hedendaagse keuken met aanpalende berging. Twee goed geproportioneerde slaapkamers met eigen badkamer. Aangenaam zonneterras.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Zonnehaven II 0104 : schitterend ONGEMEUBELD appartement in een recent villa-appartementsgebouw gelegen tussen Nieuwpoort-bad en Stad, op de 1e verdieping met ruim zonneterras, living met open, volledig ingerichte keuken met vaatwas, berging voor wasmachine, wc apart, badkamer met ligbad, aparte douche, 2 slaapkamers, ondergrondse garage en kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Zuidgerichte nieuwbouwresidentie centraal gelegen in de Franslaan, vlakbij de winkelstraat en het strand. Appartement bestaande uit: inkomhal, met afzonderlijk toilet, badkamer en een slaapkamer uitgevend op terras. Aangename woonkamer met open keuken, uitgevend op zongericht terras. Berging. Kelder inbegrepen.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Emilia" 0303 - Appartement met twee slaapkamers. Zongericht terras. Vlak bij de havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf 26/0402 : Nieuwbouwappartement gelegen op de 4de verdieping in de Franslaan. Aangename woonkamer met open en volledig ingerichte keuken. Twee slaapkamers uitgevend op balkon. Badkamer met ligbad en lavabo, toilet afzonderlijk. Berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Twee fietshaken inbegrepen.

Project Te koop - Nieuwpoort

De residentie Zonnehaven vormt met zijn geslaagde combinatie van zon, rust en prachtig zicht op de havengeul van de grootste Yachthaven van West -Europa, de ideale pleisterplaats voor zowel vaste bewoners als 2de verblijvers. Een realisatie van POC Partners. Laatste appartementen. Bezoek het modelappartement!

Niet gevonden wat u zocht ... ?