Appartement Te huur - Nieuwpoort

Villa Matisse 0301 : recent, gemeubeld hoekappartement met 2 slaapkamers, gelegen tussen Nieuwpoort-bad en stad, op de 3e verdieping, met ruim zonneterras, open keuken met vaatwas, apart toilet, badkamer met douche, 2 slaapkamers, parking en kelder inbegrepen.

Garage Te koop - Nieuwpoort

Franslaan -2/2113 - Afgesloten garage (2m87 op 5m65) in het nieuwbouwcomplex onder de Franslaan (tussen Kinderlaan & Meeuwenlaan). Automatische toegangspoort en manuele privé poort. Deze garage ligt vlakbij de lift.

Duplex Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Villa Lelantina" 0402 - Duplexappartement met twee slaapkamers. Mooie zongerichte terrassen, gelegen vlakbij havengeul en maritiem park. Recreatiezone met zwembad, petanque en beachvolleybalterrein.

Handelspand Te koop - Nieuwpoort

Dukdalf handelspand - Ruim handelsgelijkvloers (278,75 m²) in nieuw te bouwen residentie centraal gelegen in de Franslaan.

Appartement Te huur - Nieuwpoort

Aphrodite W 0301 : ruim woonappartement gelegen tussen Nieuwpoort-bad en Stad, op de 3e verdieping, zonnekant met balkon, ruime living, open keuken met vaatwas, berging voor wasmachine, apart toilet, badkamer met ligbad, aparte douche, 2 ruime slaapkamers, balkon achteraan met zicht op havengeul en maritiem park. Garage in het gebouw te huur aan 125 Euro per maand.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Residentie "Beaufort" - Ruim nieuwbouwappartement gelegen in de winkelstraat van Nieuwpoort aan zee. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet. Aangename woonkamer uitgevend op zuidgericht terras, Volledig ingerichte open keuken met praktische aanpalende berging. Douchekamer met lavabo. Twee slaapkamers waarvan één met badkamer met ligbad. Mogelijkheid tot aankoop van kelder. Afwerking met hoogwaardige materialen. Een realisatie van Hoprom!

Appartement Te koop - Oostduinkerke

Domein Karthuizer B/0201 - Appartement gelegen op de tweede verdieping. Indeling: Inkomhal met afzonderlijk toilet en badkamer met ligbad. Ruime woonkamer met slaaphoek, uitgevend op mooi zongericht terras met zicht op de binnentuin. Open ingerichte keuken met alle toestellen. Een slaapkamer.

Project Te koop - Nieuwpoort

GARAGECOMPLEX Dienstweg Havengeul - Ysara - Lombardsijdestraat: Nieuw te bouwen garagecomplex tussen Lombardsijdestraat en Ysara en tussen Ysara en Havengeul. Gesloten box (3m op 6m). Prijs -1: 65.000 € / -2: 60.000 €. Verkoop met erfpacht van 99 jaar.

Appartement Te koop - Nieuwpoort

Memling - 0101 - Te renoveren appartement gelegen op de zeedijk, vlakbij het staketsel. Indeling: inkomhal met afzonderlijk toilet, woonkamer uitgevend op ruime binnenkoer. Afzonderlijke keuken. Drie volwaardige slaapkamers. Badkamer met douche en lavabo.

Project Te koop - Nieuwpoort

De residentie Zonnehaven vormt met zijn geslaagde combinatie van zon, rust en prachtig zicht op de havengeul van de grootste Yachthaven van West -Europa, de ideale pleisterplaats voor zowel vaste bewoners als 2de verblijvers. Een realisatie van POC Partners. Bezoek ons modelappartement!

Niet gevonden wat u zocht ... ?